Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1982 κοντά σας με συνεχή ανανέωση της γκάμας προϊόντων....

Η ΛΑΜ ιδρύθηκε το 1982 με έδρα τη Θεσσαλονίκη από τους κκ Αντώνη Μπαρμπακυριάκο, Μήτρου Μιχαήλ και Λουκά Γαβριηλίδη. Εταιρεία ανθρώπων με ανοικτούς ορίζοντες και πανεπιστημιακές γνώσεις δραστηριοποιήθηκε αρχικά στην χονδρική πώληση ηλεκτροσυγκολλήσεων και ηλεκτρικών εργαλείων στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα από την πρώτη στιγμή δημιουργείται πλήρης κατάλογος εργαλείων κατεργασίας ξύλου και μετάλλου Ευρωπαϊκών εργοστασίων τα οποία αντιπροσωπεύονται και υποστηρίζονται σε αποκλειστική σχέση.

Επεκτείνοντας τις εμπορικές δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα η εταιρεία ανοίγει υποκατάστημα στην Αθήνα το 1989 με σκοπό την εξυπηρέτηση χονδρικής πώλησης για τη Νότια Ελλάδα ενώ το επόμενο έτος ολοκληρώνεται βιομηχανική μονάδα στις Μάνδρες Κιλκίς, με επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό ύψους 200 εκ. όπου μεταστεγάζονται τα κεντρικά γραφεία και η έδρα της εταιρείας. Το 1997 επεκτείνει τη μονάδα παραγωγής με επένδυση 100 εκ. κατασκευάζοντας νέο κτίριο καλύπτοντας πλέον έκταση 2.500 τ.μ. και στη συνέχεια τα υποκαταστήματα Θεσσαλονίκης και Αθηνών μεταστεγάζονται σε νέους χώρους 1.100 τμ το καθένα.

Στη διαρκή πορεία ανάπτυξης η εταιρεία υλοποιεί συνεχώς επενδύσεις εκσυγχρονισμού με τελευταία την υλοποίηση αυτόματης μονάδος ηλεκτροστατικής βαφής για την βελτιστοποίηση των προϊόντων που παράγονται και τα οποία κατέχουν πιστοποίηση του φορέα TÜV HELLAS.

Εκτός από την παραγωγική δραστηριότητα η εταιρεία έχει πολυετή συνεργασία με οίκους του εξωτερικού, τους οποίους αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει στην Ελληνική αγορά. Είναι ονόματα διεθνούς φήμης όπως τα εργαλεία χειρός BETA, Inverter και ηλεκτροσυγκολλήσεις CEMONT, τα ηλεκτρικά εργαλεία FEMI & FELISATTI, δίσκοι κοπής ξύλου και αλουμινίου FREUD, πριόνια σιδήρου FEMI, πλυστικές μηχανές COMET, πιστόλια βαφής ANI και πολλά άλλα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας στο www.lam.gr. Την διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία της ΛΑΜ ακολουθεί μια ανοδική πορεία των οικονομικών μεγεθών της.

Η ΛΑΜ ΑΕΒΕ σήμερα δυναμικά είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο με ολοκληρωμένες κάθετες μονάδες εξυπηρέτησης στη Θεσσαλονίκη και Αθήνα, απασχολεί 59 άτομα, διαθέτει έξι γερανοφόρα φορτηγά οχήματα, οχήματα μεταφοράς προσωπικού και επιδείξεων, επιβατικά οχήματα και έχει δημιουργήσει δύο δικά της κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης (service) με σκοπό την παροχή διαρκώς καλύτερης υποστήριξης στους συνεργάτες της. Στις θέσεις κλειδιά βρίσκονται ο κ Μπαρμπακυριάκος Αντώνης ως διευθύνων σύμβουλος,ο κ Μήτρου Μιχαήλ σαν υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος, ο κ Γαβριηλίδης Λουκάς υπεύθυνος προγραμματισμού και τεχνικής υποστήριξης, και ο κ Μπανάβας Μάρκος σαν υπεύθυνος παραγωγής.